Alweer een Masked Singer ontmaskerd? "Bij dat lachje wist ik het meteen" TV en Radio
TV en Radio

Alweer een Masked Singer ontmaskerd? "Bij dat lachje wist ik het meteen"

Alweer een Masked Singer ontmaskerd? "Bij dat lachje wist ik het meteen"

VTM blijft de fans van ‘The Masked Singer’ maar verrassen. Woensdagochtend werd er opnieuw een nieuw karakter voorgesteld en de fans denken nu al te weten wie er in dat pak zit.

Al vroeg in de ochtend onthulde VTM afgelopen woensdag alweer een nieuwe Masked Singer: Mummie. Toch werden er niet alleen enkele foto’s en wat tips gedeeld. Mummie liet meteen haar stem horen op de radio. Zo zong het karakter in alle ochtendshows het nummer ‘Bad Romance’ van Lady Gaga. Op Instagram deelt VTM de cover nog eens.

‘Bad Romance’ zal ook meteen het eerste nummer zijn dat Mummie zal zingen in de eerste show van ‘The Masked Singer’. Toch speculeren de fans er nu al op los en enkelen zijn er rotsvast van overtuigd dat zij de Masked Singer nu al ontmaskerd hebben. In de comments komt de naam Evi Hanssen namelijk wel heel vaak terug.

“Dat lachje op het einde doet het. Evi Hanssen”, schrijft een fan. “Amai ja”, “Inderdaad”, “Dacht ik ook meteen aan”, “Bij de lach wist ik het meteen”, “Helemaal mee eens” en “Ook mijn eerste gedachte”, reageren anderen al snel. “Chapeau als het Evi niet is. Zou me verbazen als ze niet in dit pak zit”, klinkt het ook nog.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws