Annie Geeraerts trekt stoute schoenen aan en stapt naar de bazen van 'Familie': "Het zint me niet" TV en Radio
TV en Radio

Annie Geeraerts trekt stoute schoenen aan en stapt naar de bazen van 'Familie': "Het zint me niet"

Annie Geeraerts trekt stoute schoenen aan en stapt naar de bazen van 'Familie': "Het zint me niet"

Zowel Jef De Smedt als Annie Geeraerts draaien al sinds het prille begin mee in ‘Familie’, als Jan Van den Bossche en Anna Dierckx ofwel ‘de Bomma’. In een dubbelinterview voor Primo vertellen de acteur en zijn tv-moeder openhartig over hun tijd bij de populaire VTM-soap.

Twee ervaren rotten in het vak dus, zoals ze zelf zeggen, die nog steeds met evenveel plezier op de set van ‘Familie’ staan. “Ik mag niet klagen. Ik word als een koningin behandeld”, klinkt het zelfs bij Annie Geeraerts in Primo. “De productie, schminksters, collega's... Ze zijn allemaal heel lief voor me.” Dat kan Jef De Smedt beamen. “Annie wordt door iedereen op handen gedragen. En zelf heb ik ook niks te klagen”, besluit de acteur.

Na bijna 32 jaar hebben Jef en Annie dan ook heel wat respect gewonnen bij de makers van ‘Familie’. Daarom durven de acteurs wel al vaker eens op hun strepen te staan als iets hen toch niet helemaal aanstaat. “We praten ook gewoon heel veel over de serie. Als er ons iets niet zint, zeggen Annie en ik dat vaak gezamenlijk aan de producenten”, geeft Jef eerlijk toe. “We zijn de oude rotten in de serie, hé.” “Jef en ik hebben 'Familie' samen zien evolueren. Je kan wat we vandaag doen echt niet meer vergelijken met de begindagen”, denkt Annie erover.

Verjonging

Een voorbeeld van zo’n moment was dat ‘de Bomma’ en Albert niet zo vaak meer aan bod komen, iets wat Annie als actrice erg jammer vindt. “Ik begrijp dat. Er moet verjongd worden, dat is normaal”, zegt ze. “Maar Anna en Albert zijn een soort uitvalsbasis. Af en toe krijgen ze een bezoekje van de kinderen en kleinkinderen en dan komen ze in beeld”, haalt ze haar schouders op. “Ik hoef niet meer alle dagen op tv te komen, maar ik kijk nog altijd uit naar elke draaidag”, aldus de 96-jarige soapactrice.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws