Bijna jaar na exit: Gunther Levi haalt snoeihard uit naar makers van 'Familie' TV en Radio
TV en Radio

Bijna jaar na exit: Gunther Levi haalt snoeihard uit naar makers van 'Familie'

Bijna jaar na exit: Gunther Levi haalt snoeihard uit naar makers van 'Familie'

Familie’ heeft een bewogen jaar achter de rug, met als grootste verrassing van allemaal: de plotse exit van vaste waarden Gunther Levi (Peter) en Martine Jonckheere (Marie-Rose). Een beslissing van de makers die uit alle hoeken onbegrip opriep, niet alleen bij de fans, ook bij Gunther en Martine zelf.

Eén ding wil Gunther Levi duidelijk maken: hij heeft er geen wrange gevoelens aan overgehouden. “Nee, ik ben nooit rancuneus geweest”, geeft hij toe in HLN Showbits. “Máár dat neemt niet weg dat ik de beslissing een beetje raar vond. Ik stond er absoluut niet achter.”

Gunther werd op straat gezet met als reden: we willen choqueren en een andere richting uitgaan met de soap. “Als ik daar nu na een jaar op terugkijk, heb ik daar nog steeds mijn bedenkingen bij”, moet de acteur van het hart. “Dat is een uitleg die geen uitleg is. Dat was het enige spijtige toen. Ik voelde: dit is uit de lucht gegrepen”, denkt hij er het zijne van.

“Ik dacht: ‘Zeg mij nu gewoon wat de echte reden is’. Want die weet ik nog altijd niet”, zegt Gunther verontwaardigd. “Nu staan we ook een jaar verder en ik weet niet of er sindsdien zoveel meer mensen naar ‘Familie’ kijken”, neemt de acteur geen blad voor de mond. Meer nog, kwade kijkers zijn na zijn vertrek massaal afgehaakt. Zelf volgt Gunther de reeks ook niet meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws