Björn uit 'Boer zkt Vrouw' haalt snoeihard uit naar Kenny: "Dat zegt genoeg" TV en Radio
TV en Radio

Björn uit 'Boer zkt Vrouw' haalt snoeihard uit naar Kenny: "Dat zegt genoeg"

Björn uit 'Boer zkt Vrouw' haalt snoeihard uit naar Kenny: "Dat zegt genoeg"

Tot iedereens grote verbazing vertrok Cathy in ‘Boer zkt Vrouw’ op romantische date met speelvogel Kenny en liet ze topfavoriet Björn schieten. Ook voor Björn zelf kwam het als een enorme verrassing. Hij is er dan ook van overtuigd dat Cathy voor de verkeerde heeft gekozen.

Björn windt er geen doekjes om. “Dat het tussen Kenny en mij zou gaan werd al snel duidelijk. Maar ik was enorm verbaasd toen Cathy opeens voor Kenny koos”, geeft hij eerlijk toe in TV-Familie. “Niet alleen omdat ik dacht dat ik zou mogen blijven. Ook omdat mijn medekandidaten mij van de eerste dag tot Cathy's topfavoriet hadden gekatapulteerd.” Hij was dan ook enorm teleurgesteld toen hij uiteindelijk toch zijn koffers moest pakken.

“Oh ja, ze heeft mij toen enorm ontgoocheld”, bekent Björn. “Ik had ook het frustrerende gevoel dat Cathy mij uiteindelijk niet echt goed heeft leren kennen.” Er was van in het begin nochtans een sterke aantrekkingskracht van beide kanten. “Er hing iets in de lucht”, klinkt het bij de kandidaat. Of dat bij Cathy en Kenny ook het geval is, dat betwijfelt hij.

Heeft hij achter mijn rug gedaan

“Als ik daarover iets had gezegd op televisie, zou dat misschien slecht zijn overgekomen. Maar ik vond dus niet dat ze echt goed samen pasten”, biecht Björn nu wel op. “Ik heb Kenny dat eerlijk gezegd de avond voor het keuzemoment. Hij zei daar niets op. Tot ik hem in diezelfde aflevering hoorde zeggen dat Cathy en ik volgens hem niet samen pasten.” En dat zegt voor hem genoeg. “Tja, de één doet het in het gezicht, de andere achter de rug. Daarin verschillen we ook zeker”, lacht de kandidaat veelzeggend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws