‘Blokken’ en Ben Crabbé plots zwaar onder vuur: dit is er aan de hand

230918bencrabbeblokkenvrt
`Sinds 4 september kunnen de fans van Ben Crabbé opnieuw genieten van 'Blokken'. Maar dit jaar ziet er populaire spelprogramma er een tikkeltje anders uit. En die veranderingen vallen helaas niet in de smaak bij de kijkers.
Allereerst kozen de makers voor een nieuw decor. Zo wordt er nu met bewegende strepen gewerkt in de achtergrond. Jammer genoeg kan het kersverse decor op weinig bijval rekenen bij de fans. Zij uiten nu massaal hun ongenoegen op sociale media.
"Het decor is veel te druk, net zoals de presentator, zo jammer", "Het nieuwe decor is zeer storend" en "Ik word ziek van de bewegende beelden achter de kandidaten. Ik kijk zo graag naar 'Blokken', maar nu lukt het niet meer. Hopelijk kan er snel iets aan gedaan worden", aldus enkele teleurgestelde fans.

Afgehaakt

Daarnaast kwam er een wijziging in de tweede ronde. Zo spelen de kandidaten nu voor seconden. Maar ook over die verandering zijn de kijkers niet te spreken. "Die tweede ronde is erg stresserend. Na het kijken van de eerste aflevering ben ik al afgehaakt", "De tweede ronde is nu zo irritant" en "Die ronde gaat voor mij veel te snel en is bijzonder hectisch, echt jammer", klinkt het onder meer.