'Boer zkt Vrouw': boeren halen vlijmscherp uit naar Raphaël na vlammende ruzie TV en Radio
TV en Radio

'Boer zkt Vrouw': boeren halen vlijmscherp uit naar Raphaël na vlammende ruzie

'Boer zkt Vrouw': boeren halen vlijmscherp uit naar Raphaël na vlammende ruzie

Het nieuwe seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’, dat volgens Dina Tersago een heftig seizoen zou worden, heeft al voor heel wat commotie gezorgd. Vooral de vlammende ruzie op de boerderij van Raphaël rolt over iedereens tongen. Ook ex-kandidaten van het datingprogramma geven hun ongezouten mening over dit drama.

In ‘Boer zkt Vrouw’ is de bom afgelopen zondag volledig ontploft. Boer Raphaël had een duidelijke klik met Jasha en dat is de andere twee vrouwen, Katrijn en Jolyn, niet ontgaan. Zij voelden zich genegeerd en dat ontaarde in een vlammende ruzie, waarna de boer de twee vrouwen naar huis stuurde. Uiteindelijk bleef Jasha dus alleen over op de boerderij.

“Dat was bij mij ook de grootste angst: wat als ze niet overeenkomen?”, denkt boer Kim uit het vorige seizoen erover in HLN Showbits. “Het belangrijkste is dat je niet in je kaarten laat kijken. Heel neutraal blijven, zodat je niemand gaat voortrekken.” Hij kan er namelijk over meespreken. “Maar hoeveel moeite hij ook zou doen om dat te vergeten, ik denk niet dat het voor hem nog mogelijk was om met de andere twee meisjes verder te gaan. Dus ik denk wel dat hij er goed aan gedaan heeft”, besluit Kim.

Boer William uit vorig seizoen is een pak milder. “Ik vond dat eerlijk gezegd echt lachwekkend. Zijn dat kleine kinderen of zo?”, vraagt hij zich af. “Je moet vriendelijk zijn tegen iedereen die er is. En de sfeer zo goed mogelijk proberen te houden”, denkt hij erover. Bovendien vindt hij dat Katrijn en Jolyn serieus overdreven. “Ik vind dat ze zwaar overdrijven. Ze kennen elkaar op dat punt amper zes dagen. Ik vind het er een beetje over”, zegt William klaar en duidelijk. En daar is ook zijn wederhelft Amber het grotendeels mee eens.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws