Brecht en Dziubi blijven samen: Nick uit 'Blind Getrouwd' is niet mals voor hen TV en Radio
TV en Radio

Brecht en Dziubi blijven samen: Nick uit 'Blind Getrouwd' is niet mals voor hen

Brecht en Dziubi blijven samen: Nick uit 'Blind Getrouwd' is niet mals voor hen

Afgelopen maandag was het eindelijk zover: hét grote beslissingsmoment in ‘Blind Getrouwd’ is aangebroken. Lien en Joren blijven niet getrouwd, voor Brecht en Dziubi liep het gelukkig iets beter af.

Net zoals Nick voorspeld had blijven de twee mannen getrouwd. Hij nam in 2020 deel aan ‘Blind Getrouwd’ en vormde samen met Christophe het eerste homokoppel van de reeks. Hij was dan ook in de wolken dat er opnieuw twee mannen aan elkaar gekoppeld werden.

“Ik heb alleen maar liefde voor die twee. Ik ben zo fier hen”, wil Nick kwijt aan Het Laatste Nieuws. Brecht en Dziubi kenden dan wel een succesverhaal, toch stelt Nick zich enigszins vragen. Hij ziet nu al één groot struikelpunt tussen de tortelduifjes.

En dat is de afstand. Brecht woont namelijk in Gent en Dziubi in Antwerpen. “Een Gentenaar gaat niet naar Antwerpen verhuizen en een Antwerpenaar niet naar Gent”, bedenkt de voormalige ‘Blind Getrouwd’-kandidaat zich. “Dus ik ben wel heel benieuwd hoe dat zal aflopen”, aldus Nick.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws