Chiara laat zich verrassend uit over 'Big Brother': "Eén van die 2 moet winnen" TV en Radio
TV en Radio

Chiara laat zich verrassend uit over 'Big Brother': "Eén van die 2 moet winnen"

Chiara laat zich verrassend uit over 'Big Brother': "Eén van die 2 moet winnen"

De finale van ‘Big Brother’ komt steeds dichterbij. Over twee weken, op zaterdag 1 april, kennen we de winnaar van de realityshow. Wie gaat straks met die felbegeerde prijzenpot naar huis?

Chiara kan het al zeker niet zijn. De Nederlandse is zo’n twee weken geleden om privéomstandigheden opgestapt uit het ‘Big Brother’-huis. Intussen liet de ex-bewoonster al meermaals weten hoe het nu met haar gaat. Het programma volgen, is voorlopig nog even te pijnlijk. Maar op Instagram laat ze wel haar licht schijnen op wie van haar huisgenoten volgens haar zou kunnen winnen.

Chiara duidt op haar Instagramverhaal meteen haar twee topfavorieten aan: Bart en Jason. “Mijn gevoel en de energie die ik van deze toppers kreeg, zegt voor mij genoeg. Ik heb heel veel aan ze gehad”, schrijft de blondine. “Tuurlijk zijn er ups en downs in vriendschappen, maar ik kan oprecht zeggen dat zij voor mij nu de winnaars zijn! Ik ben enorm trots op hoe ze zichzelf blijven in deze groep. Hopelijk zie ik ze pas 1 april terug”, verwijst ze naar de grote finale.

Hoewel Jason en Bart ook bij het publiek twee van de populairste kandidaten zijn, wordt het hen niet bepaald gemakkelijk gemaakt. Sinds de terugkeer van Danny is hun positie in het spel volledig veranderd. En sinds het vertrek van Michelangelo raakten ze steeds meer geïsoleerd in het huis. Bovendien zijn de twee heren deze week opnieuw genomineerd. Ze nemen het op tegen Ali, die ook een serieuze achterban heeft.

Populair

Laatste nieuws