Dan toch geen comeback van Mieke in 'Familie'? Collega’s reageren opvallend op geruchten TV en Radio
TV en Radio

Dan toch geen comeback van Mieke in 'Familie'? Collega’s reageren opvallend op geruchten

Dan toch geen comeback van Mieke in 'Familie'? Collega’s reageren opvallend op geruchten

Het blijft dit seizoen dé vraag in ‘Familie’: waar is Mieke (Caroline Maes) en komt ze ooit nog terug? Onlangs leek het erop van wel, toen Karen Damen per ongeluk een veelzeggende foto deelde. Maar nu maakt de actrice komaf met deze speculaties.

Sinds haar fysieke ruzie met Sam (Tinne Ceuppens) is Mieke spoorloos in ‘Familie’. Niemand weet of Niko’s (Jo Hens) vrouw überhaupt nog onder de levenden is. Die vraag leek beantwoord toen Karen Damen onlangs een foto met actrice Caroline Maes op de set deelde.

Door deze gigantische blunder verklapte ze dat haar collega binnenkort terugkeert. Of niet soms? “Volgens mij verklapt dat juist totaal niets”, denkt Karen erover in HLN Showbits. De actrice heeft dan ook een goede verklaring voor Carolines aanwezigheid op de set.

Intimiteitscoach

“Het enige wat ik kan zeggen is: of Mieke terugkomt, weet ik niet, maar Caroline is er gelukkig nog steeds”, zegt ze. “Caroline is sowieso vaak op de set voor andere dingen. Ze is er dan ook aan de slag als intimiteitscoach”, legt Karen uit. “Caroline is een goede vriendin. Daarom heb ik die foto geplaatst”, klinkt het onschuldig.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws