Deelde Raphaël uit 'Boer zkt Vrouw' de lakens met Jasha? De boer onthult meer TV en Radio
TV en Radio

Deelde Raphaël uit 'Boer zkt Vrouw' de lakens met Jasha? De boer onthult meer

Deelde Raphaël uit 'Boer zkt Vrouw' de lakens met Jasha? De boer onthult meer

Toen Dina Tersago zei dat het een heftig seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’ zou worden, heeft ze niet gelogen. Na een nachtelijk uitje van Jasha naar de caravan van Raphaël is de bom volledig ontploft op zijn boerderij. De twee andere vrouwen zijn stikjaloers. Maar is dat terecht? De boer onthult wat er die nacht met Jasha is gebeurd.

Het verdere verloop van ‘Boer zkt Vrouw’ ziet er niet al te best uit voor hoefsmid Raphaël. In het voorfilmpje voor zondag zagen we dat zijn drie overgebleven vrouwen willen opstappen. “Ja, jaloezie is een raar beestje. Ineens stonden die vrouwen lijnrecht tegenover elkaar”, zegt de boer in TV-Familie. En die jaloezie is begonnen na Jasha’s nachtelijke bezoekje aan Raphaëls caravan.

“Vlak voor ze ging slapen, bleek Jasha haar gsm te zijn vergeten in de bar. Ze is me toen de sleutel komen vragen, omdat ik de enige ben die er één heeft”, vertelt Raphaël. “Toen Jasha de sleutel kwam halen, zijn we aan de praat geraakt.” Daar hadden ze allebei duidelijk nood aan. “Jasha had de jaloezie ook opgemerkt en we voelden beiden dat dat een issue aan het worden was. Daar hebben we dan wat over gebabbeld. Maar ook over koetjes en kalfjes”, klinkt het. Maar het gesprek was allesbehalve stiekem afgesproken.

“Zeker niet. Er is daar in de caravan ook totaal niets gebeurd”, beweert de boer. “We hebben gewoon wat gebabbeld en elkaar een knuffel gegeven…” Leg dat maar eens uit aan Jolyn, die buiten 40 minuten bleef toekijken hoe gezellig Jasha en Raphaël het hadden met elkaar. “Dat vind ik zó spijtig. Klop dan toch op de deur en vertel me waarmee je zit zodat we het kunnen uitklaren”, denkt de boer erover. “Maar ze is dus stiekem blijven kijken naar ons gesprek. Omdat ze naar eigen zeggen iets wilde weten en met haar eigen ogen wilde zien…”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws