Definitieve exit voor populair 'Thuis'-personage? "Haar verhaal is ten einde" TV en Radio
TV en Radio

Definitieve exit voor populair 'Thuis'-personage? "Haar verhaal is ten einde"

Definitieve exit voor populair 'Thuis'-personage? "Haar verhaal is ten einde"

'Thuis' is inmiddels al aan zijn vierde week toe van dit seizoen. Toch moesten we nog van geen enkel personage afscheid nemen. Maar daar komt volgens veel kijkers binnenkort verandering in.

Op maandagavond konden we zien hoe Sam een uitnodiging kreeg om in naam van Bar Madam een koffieplantage te bezoeken in Brazilië. Maar Sam twijfelt om te gaan. Zo polste ze ook bij Thilly of zijn geen zin had om in Brazilië de koffieplantages te gaan bezoeken.

Daardoor zijn heel wat kijkers ervan overtuigd dat Thilly, vertolkt door Lauren Müller, zal verdwijnen uit de populaire VRT 1-soap. "Ik ben echt bang dat Thilly naar Brazilië gaat, daar iemand leert kennen en niet meer terugkomt", klinkt het bij een bezorgde kijker op sociale media. En ook andere kijkers vrezen voor haar exit. "Ik denk ook dat Brazilië een definitieve exit is voor haar" en "Haar verhaal is ten einde", aldus enkele fans.

Valstrik van Maité?

Sommigen denken ook dat Maité er voor iets tussenzit. "Het kan een valstrik zijn van Maité", "Zou Maité hier niet achter zitten? Lijkt me phishing. Raar zo'n aanbod", "Was opzet van Maité. Zij wil Sam naar Brazilië lokken om haar daar te vermoorden en zo wraak te nemen op Tim, maar nu kan ze Thilly afmaken", klinkt het onder meer.

Populair

Laatste nieuws