Diego en Valerie uit 'B&B zoekt Lief' zwijgen niet langer: "Wat Wim gedaan heeft, is echt erg" TV en Radio
TV en Radio

Diego en Valerie uit 'B&B zoekt Lief' zwijgen niet langer: "Wat Wim gedaan heeft, is echt erg"

Diego en Valerie uit 'B&B zoekt Lief' zwijgen niet langer: "Wat Wim gedaan heeft, is echt erg"

Cupido heeft dan toch nog een keer raak geschoten in 'B&B zoekt Lief'. Zo vormen Valerie, die naar Spanje afreisde voor Wim, en Diego, die in Brazilië zat voor Nele, sinds kort een koppel. Dat vertellen ze in Het Laatste Nieuws. Maar in dat interview halen de twee ook vlijmscherp uit naar Wim.

Valerie en Wim voelden al sinds de eerste dag een klik. Blijkbaar is er die eerste avond ook meer gebeurd dan de twee lieten uitschijnen op tv. "Er is inderdaad meer gebeurd met Wim", aldus Valerie. En dat viel haar nieuwe liefde Diego bijzonder zwaar. "Ik vond het heel moeilijk om die beelden te zien. En dat ze daar de eerste avond al meteen gekust hebben en ook seks hebben gehad ... Dat doe je niet, vind ik", aldus Diego.

"Het was voor we elkaar kenden, maar ik heb het er moeilijk mee dat ze zich zo snel geeft aan iemand", geeft hij toe. "En dat die persoon daar dan misbruik van maakt. Want wat Wim heeft gedaan, vind ik ook niet schoon", zegt Diego. "Hij zal gedacht hebben 'Ik wil die Colombiaanse eens voelen, maar ik kies ze toch niet'. Dat vind ik ook erg."

Zwijgplicht

Valerie heeft ook meteen aan Diego verteld wat er gebeurd was met Wim. "Maar dat had ik misschien beter niet gedaan", aldus Valerie. "Want hij heeft het verteld tegen Stefaan, en die op zijn beurt tegen Carol. Nu ben ik de slechte omdat ik iets had achtergehouden. Maar Wim wilde niet dat ik daar iets van zei, dus ik zweeg. Ik wilde hem niet in een slechte positie brengen. Maar hoe hij me behandeld heeft ... waarom moet ik nog zwijgen?", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws