Dina Tersago komt opnieuw met verrassing van formaat op de proppen TV en Radio
TV en Radio

Dina Tersago komt opnieuw met verrassing van formaat op de proppen

Dina Tersago komt opnieuw met verrassing van formaat op de proppen

De voorbije seizoenen van ‘Boer zkt Vrouw’ en ‘Ze zeggen dat’ zitten erop. Dat wil zeggend at we Dina Tersago de komende tijd een pak minder op ons scherm zullen zien. Maar niet getreurd, de presentatrice heeft goed nieuws voor de fan!

Het goede nieuws houdt maar niet op bij Dina Tersago. Zo kondigde de VTM-presentatrice gisteren nog haar nieuwe kledinglijn bij JBC aan. “Ik ontwierp met veel liefde een romantische zomercollectie voor alle topvrouwen out there. Omdat we mogen shinen”, liet ze vol trots weten op Instagram. Maar ook vandaag kon ze de dag beginnen met een leuke verrassing.

Het derde seizoen van ‘Ze zeggen dat’ was opnieuw een schot in de roos. Meer nog, Dina maakte zojuist bekend dat er een vierde reeks op komst is. De voorbereidingen zijn alvast van start gegaan. “Wat wil jij dat Andy en ik onderzoeken? Heb je een zot idee? Is er iets dat je al heel lang wil weten? Of heb je echt iets ongeloofelijks horen waaien? Schrijf het hier in de comments en wie weet onderzoeken we jouw idee”, schrijft de presentatrice op Instagram.

‘Boer zkt Vrouw’

Maar mogen we ook een vervolg op ‘Boer zkt Vrouw’ verwachten na dit bewogen seizoen? Want waar vinden ze nog kandidaten die willen deelnemen als ze alle drama zien? Toch lijkt dat geen enkel probleem. “Absoluut niet”, zei eindredacteur Luc D'Haene onlangs. ”Vergeet niet dat er in Vlaanderen nog steeds 20.000 boeren rondlopen, dat is een grote vijver om uit te vissen”, aldus D’Haene.

Het lijkt er dus op dat ook het ‘Boer zkt Vrouw’-verhaal dus nog lang niet uitverteld is. Op naar het zestiende seizoen!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws