Dit staat er te gebeuren in 'Familie': er worden wapens getrokken en Louise krijgt een telefoontje TV en Radio
TV en Radio

Dit staat er te gebeuren in 'Familie': er worden wapens getrokken en Louise krijgt een telefoontje

Dit staat er te gebeuren in 'Familie': er worden wapens getrokken en Louise krijgt een telefoontje

Het belooft opnieuw razend spannend te worden in 'Familie'. Zo zorgt de nieuwe bekentenis van de pyromaan voor heel wat ophef en raakt Raven maar niet van Anton af. TV Familie onthult nu wat er de komende twee weken te gebeuren staat in de populaire VTM-soap.

"Louise wil samenzitten met Veronique, maar die spoort haar aan om de zaak los te laten. Hanne ontdekt waar Niko echt mee zit. Brigitte wil van Lars weten wat er aan de hand is. Raven staat machteloos tegenover een gewapende Anton."

"Mathias biedt Cédric een luisterend oor aan. Vanessa hoort via Benny dat Jan een date heeft. Veronique heeft afgesproken met Linus. Hij duikt op met een onverwachte gast. Samira maakt zich zorgen over wat ze gezien heeft op de gsm van Jamilla. Veronique zoekt naar informatie."

Obsessie

"Mieke is bang dat die zoektocht in een obsessie verandert. Louise is op zoek naar informatie over de pyromaan. Haar vermoeidheid speelt haar parten. Ze kan de zaak niet loslaten en krijgt plots een telefoontje. Veronique besluit om eerlijk te zijn tegen Linus over haar onzekerheden."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws