Eerste barsten én ontluikende liefde in 'Thuis': "Begin van een mooie romance" TV en Radio
TV en Radio

Eerste barsten én ontluikende liefde in 'Thuis': "Begin van een mooie romance"

Eerste barsten én ontluikende liefde in 'Thuis': "Begin van een mooie romance"

De recentste ontwikkelingen in ‘Thuis’ rollen weer over de tongen op sociale media. Eén van de meest besproken verhaallijnen van het moment is die van Peter, die onterecht als pedofiel bestempeld werd. Intussen werd de roddel de wereld uitgeholpen, maar helaas blijft het nazinderen.

De vreselijke roddel zal Peter (Geert Hunaerts) voor eeuwig blijven achtervolgen. En volgens de trouwe ‘Thuis’-kijker zal dat op zijn relatie met Vicky (Marieke Dilles) doorwegen. “Ze zijn nog niet zo lang samen, hun relatie is te pril om zoiets zwaars te overleven”, lezen we meermaals op Facebook. Zeker nu Vicky denkt dat Peter klacht wil indienen tegen Vince (Gert Winckelmans) voor het verspreiden van die roddel, en zo Vicky en haar dochter Febe erin meesleurt.

Tussen Femke (Vanya Wallens), ironisch genoeg de ex van Peter, en Vince, de ex van Vicky, lijkt er dan weer een vonkje te ontstaan. Dat de twee goed met elkaar kunnen opschieten en elkaar vertrouwen, is al duidelijk. Fans zijn er dan ook van overtuigd dat zij het nieuwe ‘Thuis’-koppel van het seizoen zullen vormen. “Femke en Vince worden een koppel en zullen voor vuurwerk zorgen gezien de situatie”, voorspelt een aandachtige kijker.

En heel wat mensen lijken het daarmee eens. “Het begin van een mooie romance”, “Dat geloof ik ook”, “Ik zeg het al van in het begin” en “Het is overduidelijk, dat zagen we al van ver aankomen”, denken ze erover. “Precies partnerruil”, merkt iemand al grappend op.

Populair

Laatste nieuws