Eindelijk bekend: deze 4 radiostemmen presenteren dit jaar De Warmste Week

231204dewarmsteweekvrt
Over precies twee weken, op maandag 18 december, gaat naar jaarlijkse traditie De Warmste Week van start. Dit jaar maken de presentatoren van Studio Brussel en MNM non-stop radio vanuit de West-Vlaamse hoofdstad Brugge. Welke radiostemmen we te horen krijgen, kwamen we nu eindelijk te weten.
Eerder raakte al bekend dat Niels Destadsbader en Zita Wauters over twee weken afzakken naar Brugge als presentator op tv en ‘vlambassadrice’, maar er is meer. Niemand minder dan Eva De Roo, Sam De Bruyn, Sander Gillis en Robin Keyaert zijn de vier stemmen die zeven dagen lang radio zullen maken vanuit Het Warmste Huis. Daar zullen ze onder meer ook luisteren naar de warme verhalen van mensen die geld inzamelen voor het thema van dit jaar: opgroeien zonder zorgen.
Op maandag 18 december om 16 uur ontsteekt Niels Destadsbader de vlam tijdens het startmoment van De Warmste Week. Vanaf dan staat VRT volledig in het teken van de grootste solidariteitsactie van Vlaanderen. Naar goede gewoonte sluiten ook weer heel wat bekende artiesten elke avond af met een vlammend optreden. Zo komen dit jaar onder anderen Pommelien Thijs, Clouseau, Camille, Zwangere Guy, Tom Odell, Metejoor en Coely de pannen van het dak spelen.