Emile zal het geweten hebben! Emma uit 'Blind Getrouwd' zegt haar man meteen waar het op staat TV en Radio
TV en Radio

Emile zal het geweten hebben! Emma uit 'Blind Getrouwd' zegt haar man meteen waar het op staat

Emile zal het geweten hebben! Emma uit 'Blind Getrouwd' zegt haar man meteen waar het op staat

In ‘Blind Getrouwd’ gaf Emma, ofwel Emmanuela, maandag haar jawoord aan Emile. De klik leek er meteen te zijn. In het verleden heeft de kandidate helaas minder geluk gehad in de liefde. Daarom heeft ze meteen een niet mis te verstane boodschap voor haar kersverse echtgenoot.

In de liefde liep het tot nu toe niet zo vlot voor Emma. Daarom besloot ze het ‘Blind Getrouwd’-avontuur aan te gaan. “Na mijn jongste relatie, die tweeënhalf jaar duurde, heb ik wel wat gedatet. Maar dat verliep allemaal nogal stroef”, vertrouwt de kandidate Dag Allemaal toe. “Waarom? Wel, ik weet heel goed waar ik naartoe wil in 't leven. Ik had het gevoel dat veel mannen nog moesten beginnen aan die zoektocht, en dat ik hen daarbij moest helpen.”

“Dat vind ik nu niet bepaald een goeie basis voor 'n relatie”, besluit Emma. Maar ook haar zuiderse roots vormden in het verleden blijkbaar al vaker een struikelblok. “Mannen kijken dikwijls niet verder dan m'n latina-looks”, legt de ‘Blind Getrouwd’-deelneemster uit. “Ze verwachten dat ik me helemaal zal gedragen zoals een stereotiepe latina. Ze denken bijvoorbeeld dat ik helemaal aan die keuken verknocht ben.”

Vlaamse kost

Maar niets is minder waar. “Ik ben absoluut trots op m'n afkomst, en er zitten zeker wat zuiderse elementen in m'n persoonlijkheid, maar ik eet het liefst Vlaamse kost, hoor”, lacht Emma. “Dat zal Emile nog wel merken.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws