Emotioneel afscheid voor Jani Kazaltzis: "Ik ga je zo missen, maatje" TV en Radio
TV en Radio

Emotioneel afscheid voor Jani Kazaltzis: "Ik ga je zo missen, maatje"

Emotioneel afscheid voor Jani Kazaltzis: "Ik ga je zo missen, maatje"

Jammer, maar helaas. Het vijfde seizoen van ‘Blind Gekocht’ zit er alweer op. Gisteren konden we de laatste aflevering meepikken van het populaire Play4-programma. Maar met het einde van dit seizoen moet presentator Jani Kazaltzis ook afscheid nemen van een goede vriend.

“Wat een seizoen!”, schrijft Jani Kazaltzis op Instagram. De presentator zal het ongetwijfeld missen. “Maar vooral: wat ga ik deze man, Bart Appeltans, missen.” Na vijf mooie jaren neemt interieurarchitect Bart namelijk afscheid van het programma. “Mijn maatje, ik wens je heel veel succes in alles. Bedankt voor de mooie tijd”, richt Jani zich tot zijn intussen goede vriend.

Kelly staat er vanaf nu alleen voor, want gisteren kregen we Bart voor de laatste keer te zien. Iets wat de kijkers duidelijk betreuren. “Ohneee”, “Ik ga hem ook missen”, “Zo’n sympathieke kerel”, “Wat ongelooflijk jammer”, “Bart, je bent top” en “‘Blind Gekocht’ zal niet hetzelfde zijn zonder jou”, lezen we in de comments. Na het vertrek van Béa is dit opnieuw een verrassende exit in ‘Blind Gekocht’. Maar wie het duo graag aan het werk zag, heeft geluk. Zowel Béa als Bart maakten intussen een overstap naar 'Huis Gemaakt' op VTM.

Afscheid in stijl

Bart zal gemist worden, zoveel is duidelijk. Maar er werd wel op een gepaste manier afscheid genomen van de geliefde interieurarchitect. “Enkele weken geleden kreeg ik mijn ‘Blind Gekocht’-pensioenviering”, lacht hij op Instagram onder enkele kiekjes van zijn waardige afscheid.

Populair

Laatste nieuws