Eén maakt plots ongelooflijk goed nieuws bekend over 'Dertigers' TV en Radio
TV en Radio

Eén maakt plots ongelooflijk goed nieuws bekend over 'Dertigers'

Eén maakt plots ongelooflijk goed nieuws bekend over 'Dertigers'

Intussen konden de kijkers al twee weken wennen aan de nieuwe groep ‘Dertigers’. Nadat we in december definitief afscheid namen van de originele cast, mochten we nu nieuwe gezichten, locaties en verhaallijnen verwelkomen. En Laura, Jonas, Nele, Marvin en co vallen duidelijk in de smaak.

De ‘Dertigers’ weten dagelijks ruim 400.000 kijkers naar ‘Eén’ te lokken, maar ook op VRT MAX gaat de reeks hard. De dagelijkse fictie heeft nu al 1.000.000 starts op de app. “Eén miljoen kijkers”, kondigt Eén trots aan op Instagram. “Het is duidelijk dat deze generatie niet alleen in het echte leven, maar ook op tv de show steelt!” “Tillen we het naar de twee miljoen?”, duimt het Instagramaccount van VRT MAX in de reacties.

Hoewel Saartje, Tinne, Bart en co duidelijk nog steeds gemist worden, hebben de kijkers de nieuwe personages stilaan in hun harten gesloten. “Opnieuw een schitterende serie”, “Goed, hé”, “My guilty pleasure”, “Zeker het kijken waard”, “Even wennen aan de nieuwe cast en verhaallijnen, maar heel mooi” en “Blij dat ik het een kans heb gegeven”, zijn ze het erover eens in de reacties.

Van die miljoen zijn er natuurlijk heel wat mensen die de hele reeks al uitgekeken hebben. En die kunnen niet wachten om te weten hoe het afloopt. “Amai, het is zo spannend”, “Ik ben al benieuwd naar het tweede seizoen”, “Wat een einde, wanneer krijgen we het vervolg” en “Hopelijk moeten we niet te lang wachten”, reageren de bingewatchers. Zij zullen alvast aan de beeldbuis gekluisterd zitten voor het tweede seizoen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Eén (@eenbe)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws