Eric Goens doet boekje open over BV in 'Het huis': "Dit geloof je niet" TV en Radio
TV en Radio

Eric Goens doet boekje open over BV in 'Het huis': "Dit geloof je niet"

Eric Goens doet boekje open over BV in 'Het huis': "Dit geloof je niet"

Gisteren ging het nieuwe - en ondertussen al achtste - seizoen van ‘Het huis’ van start op Eén. Een populair programma waarin we enkele BV’s op korte tijd een pak beter leren kennen. Zo vertelde tv-maker Wim Lybaert gisteren openhartig over zijn donkerdere periodes. Maar er beloven nog heel wat straffe verhalen te volgen.

Maar naast Wim Lybaert zullen nog zeven andere boeiende gasten de revue passeren. Camille Dhont, Regi Penxten, Pedro Elias, turnster Nina Derwael, zanger Sam Bettens, politicus Sammy Mahdi en zanger Stijn Meuris. Zij komen vertellen over de leuke en minder leuke momenten in hun leven.

“Er zijn pareltjes”, geeft presentator Eric Goens toe in Het Laatste Nieuws. De programmamakers ging vooral aan de lippen van één gast. “In de aflevering met Sam Bettens zitten verbijsterende verhalen waarvan je je afvraagt hoe dat allemaal in één mensenleven kan gebeuren”, licht hij al een tipje van de sluier op.

Maar ook Pedro is Eric enorm bijgebleven. “Pedro Elias was en is heel speciaal”, kan de presentator erover kwijt. “Hij zegt het zelf, dus ik mag het herhalen. Ik leef mee met de mensen die elke dag met Pedro te maken hebben. Dat is een weliswaar lief en aaibaar, maar vooral ongeleid projectiel. Dat geloof je niet”, aldus Eric.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws