Eurovisiesongfestival 2023 zal er totaal anders uitzien: fans spuwen hun gal TV en Radio
TV en Radio

Eurovisiesongfestival 2023 zal er totaal anders uitzien: fans spuwen hun gal

Eurovisiesongfestival 2023 zal er totaal anders uitzien: fans spuwen hun gal

Het Eurovisiesongfestival begint pas over een half jaar, maar de organisatoren kondigen nu al groot nieuws aan. Echter zijn de fans niet te spreken over deze beslissing.

Vorig jaar won Oekraïne het Eurovisiesongfestival in Turijn, maar de volgende editie zal doorgaan in het Verenigd Koninkrijk. Op 9, 11 en 13 mei zullen de deelnemers het beste van zichzelf geven in Liverpool. Ondanks dat we nog enkele maanden moeten wachten, hebben de organisatoren nu al groot nieuws.

Op de Instagrampagina van het Eurovisiesongfestival wordt bekend gemaakt dat het stemproces er volledig anders uit zal zien. Zo zullen alleen de kijkers kunnen beslissen wie zal doorgaan naar de halve finale. In de finale zal de jury wel nog mee beslissen. Bovendien zullen ook kijkers uit niet-deelnemende landen hun stem kunnen uitbrengen.

In de reacties uiten de fans al snel hun ongenoegen. “Dit is geen goed idee”, “Is dit een grap?”, “Stop alsjeblieft met deze rotzooi voordat het te laat is”, “We willen niet dat landen zoals de VS het stemproces beïnvloeden” en “Jullie verpesten de show”, klinkt het meermaals.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws