'Familie'-actrice Margot Hallemans klapt uit de biecht over vertrek van Hanne TV en Radio
TV en Radio

'Familie'-actrice Margot Hallemans klapt uit de biecht over vertrek van Hanne

'Familie'-actrice Margot Hallemans klapt uit de biecht over vertrek van Hanne

In ‘Familie’ hebben we zopas kunnen zien dat Hanne samen met haar zoontje Gaston naar Nepal is vertrokken. Ze verdwijnt even uit de soap en dat gebeurde op vraag van Margot Hallemans zelf. De actrice moet nu nog wat kwijt over deze verhaallijn.

Hanne is in ‘Familie’ samen met haar zoontje op yoga-retraite in Nepal. Het personage zal dus een tijdje niet te zien zijn in de VTM-soap, maar actrice Margot Hallemans zal binnenkort al terug op set staan. “Ik ben mij intussen aan het voorbereiden om in april weer op de set te staan, want Hanne komt nog voor het einde van het seizoen terug”, vertelde ze eerder al aan Het Laatste Nieuws.

Het vertrek van Hanne kwam er op vraag van Margot zelf, omdat zij naar Zuid-Afrika reisde voor een sabbatical. Ze trok niet alleen door het land, maar woonde er ook een bruiloft bij én ze deed er vrijwilligerswerk. Maar wat vindt de actrice nu echt van de verhaallijn van Hanne in ‘Familie’? Ze geeft haar ongezouten mening in een nieuw interview met TV-Familie.

“Er moest wel een reden zijn waarom Hanne een tijdje niet meer te zien zou zijn in de reeks”, begint ze. “Maar ik vond het zelf frappant dat ze haar jonge zoontje meenam op zo’n verre reis”, geeft Margot toe. Toch snapt ze de scenaristen wel. “Waar moest de kleine Gaston anders blijven? Ik heb er mij dus geen vragen bij gesteld”, aldus de actrice. “Maar dat Hanne na haar zeer hectisch jaar nood had aan wat rust in haar leven en hoofd, ja, dat kon ik heel goed begrijpen”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws