'Familie' belooft spannende midseizoensfinale te krijgen: "Zal een dode vallen" TV en Radio
TV en Radio

'Familie' belooft spannende midseizoensfinale te krijgen: "Zal een dode vallen"

'Familie' belooft spannende midseizoensfinale te krijgen: "Zal een dode vallen"

Fans van ‘Familie’ hoeven nooit tot juni te wachten om een finale met extreme cliffhanger te krijgen. De soap staat er namelijk om bekend om midden in het seizoen al een dubbele aflevering op de kijker los te laten. En daar hoort volgens hen natuurlijk een dode bij.

Wanneer de midseizoensfinale op tv komt, is nog niet bekend. Maar de fans zijn ervan overtuigd dat het 6 januari eindelijk zover is. De spanning is namelijk zo hard aan het opbouwen dat het hoogtepunt niet ver meer verwijderd kan zijn.

De verhaallijn bij uitstek die waarschijnlijk het meeste schermtijd zal krijgen, is natuurlijk die van Koen (Sieg De Doncker) en Veronique (Sandrine André). Zeker nu hij zich ook van zijn agressiefste kant heeft laten zien. “Koen zal ontmaskerd worden” en “Dan zal het rap gedaan zijn”, zijn de fans ervan overtuigd op Facebook.

Sommigen denken dat er helaas eerst nog een slachtoffer zal moeten vallen. Enkele kijkers gokken op Veronique. “Zouden we Veronique als dodelijk slachtoffer zien?”, “Zij zal vermoord worden” en “Het ziet er niet goed uit voor haar, Koen is tot alles in staat”, voorspellen ze. Anderen denken niet dat Veronique zomaar uit de reeks zal verdwijnen en zetten eerder hun geld in op Koen. “Hij zal zelf doodgaan”, “Hopelijk sterft hij zelf, hij kan niet rap genoeg uit de reeks zijn” en “Ik ben 100% zeker”, lezen we nog.

Onverwachte wending

Al lijken er ook veel fans te zijn die op een andere trein springen. Zij denken dat ‘Familie’ de kijker juist wil verrassen met een onverwachte dood. Een naam die ook vaak genoemd wordt, is die van Quinten (Maxime De Winne). Kijkers speculeren dat hij ofwel vermoord ofwel ontvoerd zal worden door zijn zogezegde nonkel Gaston. Het belooft in ieder geval nog spannend te worden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws