'Familie'-kijkers helemaal in de ban van nieuw koppel: "Er bloeit echt iets moois tussen die twee" TV en Radio
TV en Radio

'Familie'-kijkers helemaal in de ban van nieuw koppel: "Er bloeit echt iets moois tussen die twee"

'Familie'-kijkers helemaal in de ban van nieuw koppel: "Er bloeit echt iets moois tussen die twee"

Er gebeurt de laatste tijd heel wat op amoureus vlak in 'Familie'. Zo is er volgens velen ook iets moois aan het bloeien tussen Stefanie (Jasmijn Van Hoof) en Lars (Kürt Rogiers).

Het klikt bijzonder goed tussen Lars en zijn kersverse personal assistent Stefanie. Zo was Lars meteen onder de indruk van de dochter van Benny (Roel Vanderstukken). "I'm impressed", zei hij tijdens haar sollicitatiegesprek. "Jij bent de juiste persoon op het juiste moment op de juiste plaats. Je kan meteen beginnen", klonk het.

Maar zijn ex Veronique (Sandrine André) had meteen in de gaten dat er wel iets moois zou kunnen bloeien tussen de twee. "Jezus Christ, Veronique, ik ben echt niet zo stom om iets met mijn assistente te beginnen. En zeker niet met de dochter van Benny", reageerde Lars toen. Maar die woorden lijkt hij nu helemaal vergeten te zijn.

Liefde in de lucht

Zo gingen Stefanie en Lars samen op date. Daarbij belandden ze zelfs samen op de dansvloer. En ook volgens de kijkers hangt er liefde in de lucht. “Ja, dat komt dik in orde tussen die twee!”, “Zalig, zij worden een koppel!”, “Heel mooi om te zien”, “Lars en Stefanie zijn geweldig samen”, “Ik ben fan!” en “Er bloeit echt iets moois tussen die twee”, klinkt het onder meer op sociale media.

Populair

Laatste nieuws