Gilles De Coster onthult meer over het mysterieuze "dubbelspel" in 'De Mol': "Dat betekent het zeker niet" TV en Radio
TV en Radio

Gilles De Coster onthult meer over het mysterieuze "dubbelspel" in 'De Mol': "Dat betekent het zeker niet"

Gilles De Coster onthult meer over het mysterieuze "dubbelspel" in 'De Mol': "Dat betekent het zeker niet"

Gilles De Coster heeft op donderdag verschillende tips gelost over het nieuwe seizoen van 'De Mol'. Zo viel het woord 'dubbelspel' al meermaals, waardoor er meteen heel wat theorieën opdoken online. In enkele reclamespots op Radio2 onthulde de presentator nu alvast wat het 'dubbelspel' niet betekent.

"Al jaren speelt de mol dubbelspel. Maar in Sicilië wordt het anders. Dubbel zo moeilijk. Want niet alleen de mol speelt dit keer dubbelspel", klonk het onder meer in de eerste trailer van 'De Mol'. Nu ontkrachtte hij alvast enkele theorieën die momenteel de ronde doen.

Zo zal er niet in duo's gespeeld worden, worden opdrachten geen twee keer gespeeld en zullen er geen oud-kandidaten opduiken. Maar hij loste nog enkele tips. "Voor de kijker zal het niet dubbel zo moeilijk zijn om de mol te ontmaskeren en er zullen geen twee mollen zijn", aldus Gilles.

Eerste aflevering

De kandidaten zullen ook geen twee molboekjes krijgen en de eliminatietest zal niet dubbel zolang duren. Wat het 'dubbelspel' dan wel betekent? "Dat ontdek je zondag in de eerste aflevering", aldus de presentator.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws