Gilles De Coster spreekt klare taal over waarom Commy "allerergste mol ooit" was TV en Radio
TV en Radio

Gilles De Coster spreekt klare taal over waarom Commy "allerergste mol ooit" was

Gilles De Coster spreekt klare taal over waarom Commy "allerergste mol ooit" was

De identiteit van de mol is eindelijk bekend: het was Comfort die de boel de afgelopen weken met succes wist te belazeren. Op sociale media werd ze al snel bestempeld als één van de strafste mollen ooit. Presentator Gilles De Coster houdt het op “de allerergste mol ooit”.

En met allerergste bedoelt Gilles de meest genadeloze. Meermaals heeft Commy de kijkers thuis én de makers van ‘De Mol’ verrast, maar nooit zo hard als bij de fameuze 'Back to the Future'-proef, waarbij ze haar rode scherm te zien kreeg, maar uiteindelijk toch terug in het spel kwam. “Als mol ging ik ook geen enkel spel uit de weg”, zegt Comfort in Het Laatste Nieuws. “Ook toen niet. Ik wilde die opdracht héél graag saboteren, maar ik wist niet of het zou lukken.”

“Ik gokte dat ik met mijn score van 6 op 20 (tijdens de eliminatieproef, red.) in de auto zou terechtkomen, maar helemaal zeker was ik daar niet van”, vertelt de mol. En het is haar gelukt! “Toen ik dan toch dat rode scherm kreeg, was mijn verbazing niet gespeeld”, klinkt het. “Die proef kon ik succesvol saboteren, maar het lukte niet iedere keer.”

Tot alles bereid

Maar voor heel wat kijkers was dit juist de bevestiging dat Commy níet de mol was. Niet dus. Dat maakte Gilles De Coster nog voor de finale duidelijk. “Een perfect toegestaan stukje molgedrag. Waarbij de mol bewust heel slecht de eliminatieproef invult, maar weet dat er een herkansing is”, aldus de presentator in Het Laatste Nieuws. “Als zij de mol is, dan is ze de allerergste die we ooit hebben kunnen volgen. Want met medeweten van de makers bereid tot alles.”

Ook Lancelot, die zich tot de winnaar van het elfde seizoen mocht kronen, heeft toen grote ogen getrokken. “Ik heb érg genoten heb van het toneeltje dat ze speelde. Comfort pakte het schrander aan”, reageert hij in de krant. “Ze heeft keuzes moeten maken die niet evident waren, zoals het moment waarop ze Leïla (tijdens diezelfde proef, red.) naar huis stuurde.” Hoedje af, dus!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws