Glenn uit 'Big Brother' rekent plots af met Ashley: "Dat doe je toch niet!" TV en Radio
TV en Radio

Glenn uit 'Big Brother' rekent plots af met Ashley: "Dat doe je toch niet!"

Glenn uit 'Big Brother' rekent plots af met Ashley: "Dat doe je toch niet!"

Woensdag hebben de bewoners van 'Big Brother' vragen mogen stellen aan andere bewoners in 'De Kamer van de Waarheid'. Glenn komt erg goed overeen met Ashley, maar kreeg de vraag of hij ook haar negatieve kanten kan opnoemen.

“Je hebt twee versies van Ashley. Je hebt de Ashley uit het spel en de Ashley daarbuiten", zegt hij over haar. "Voor mij waren de mindere kanten van de Ashley in het spel de momenten dat iemand nog maar net uit de deur was en zij al over de volgende plannen om iemand naar huis te sturen begon te praten. Dat vond in persoonlijk wel moeilijk, er waren mensen in het huis die op dat ogenblik verdriet hadden. Dat doe je dan niet", klinkt het.

Het grootste minpunt kent Glenn ook. “Haar koppigheid denk ik. Zij kon héél koppig en ook héél dominant zijn. Ze kwam na onze aanvaring in de badkamer zelf naar mij, we hebben er dan over gebabbeld, maar we zijn er uiteindelijk niet uit geraakt. We hebben het dan maar zo gelaten omdat zij het zus vond en ik het zo vond", zegt hij. Desondanks komen de twee erg goed overeen en ziet hij naar eigen zeggen ook heel veel positieve kanten aan haar.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws