Goed nieuws voor de fans van 'Château Planckaert': dan begint het vierde seizoen TV en Radio
TV en Radio

Goed nieuws voor de fans van 'Château Planckaert': dan begint het vierde seizoen

Goed nieuws voor de fans van 'Château Planckaert': dan begint het vierde seizoen

Het derde seizoen van ‘Château Planckaert’ zit er intussen al een tijdje op. Maar lang moesten we de razend populaire familie Planckaert niet missen in onze huiskamers. Binnenkort keren Eddy en co terug met het vierde seizoen van hun realityreeks.

De werken in het château zetten zich gewoon verder. Vanaf zondag 12 maart is de familie Planckaert terug van weggeweest. Dat maakte Eén zojuist bekend op sociale media. Nog een kleine twee weken geduld dus. “Hopelijk loopt alles van een leien, rieten-, pannendakje”, hint de zender op Instagram naar de nieuwe afleveringen.

Het belooft in ieder geval een spetterend seizoen te worden. Door hun glampingactiviteiten uit het vorige seizoen bleven de werken in het kasteel links liggen. Francesco en Christopher vliegen er samen met enkele studenten uit een hout-en bouwkundeschool weer stevig in. Ze willen er duidelijk vaart achter zetten.

Ook op persoonlijk vlak gaan ze een bewogen tijd tegemoet. In de liefde gaat het prima bij Junior, maar hij moet opnieuw geopereerd worden, waardoor zijn rallydroom verder weg is dan ooit. Ook Christa heeft het nog steeds moeilijk met het verlies van haar mama, mémé Clara. En Eddy heeft voor het eerst in zijn leven het gevoel dat de familie groot wordt - de kleinkinderen slaan ook stilaan hun vleugels uit - en dat zijn rol binnen de familie verandert. Benieuwd wat dat gaat geven!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Eén (@eenbe)

Populair

Laatste nieuws