Grote commotie in het 'Big Brother'-huis: deze bewoner wil het programma onmiddellijk verlaten TV en Radio
TV en Radio

Grote commotie in het 'Big Brother'-huis: deze bewoner wil het programma onmiddellijk verlaten

Grote commotie in het 'Big Brother'-huis: deze bewoner wil het programma onmiddellijk verlaten

'Big Brother' is inmiddels al ruim drie weken bezig. En bij sommige bewoners begint het avontuur door te wegen. Zo heeft één kandidaat zopas aangegeven dat hij het huis wil verlaten.

In een gesprek met Doriana geeft Basiri toe dat hij graag naar huis wilt gaan. De week in de Mirror Room heeft er bij hem zo hard ingehakt, dat hij niet langer wil blijven. "Ja, ik wil naar huis", zegt hij tegen Doriana als ze hem vraagt of hij het moeilijk heeft.

Doriana schrikt en vraagt of hij het echt meent. "Ja, echt waar. Ik wil naar huis", reageert Basiri. "De Mirror Room heeft mij gekraakt. Ik dacht dat het weer beter zou gaan in het huis en ik alles weer kon oppikken, maar ik ben een man van ritme. Ik wist dat ik het moeilijk ging hebben", aldus Basiri. Daarna werd de livestream onderbroken. Zou dit het einde betekenen van Basiri's verblijf in het 'Big Brother'-huis?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws