"Guess who's back": Jasmijn Van Hoof laat in primeur eerste beelden van haar comeback als Stefanie in 'Familie' zien

231114jasmijnvanhooffamilievtm
De gebeden van de trouwe ‘Familie’-fans zijn verhoord: Stefanie maakt binnenkort haar comeback in hun favoriete soap. Na meer dan twee jaar staat Jasmijn Van Hoof terug op de set. Daar deelt ze nu in primeur al enkele beelden van.
Ruim twee jaar geleden namen de kijkers van ‘Familie’ afscheid van Jasmijn Van Hoof, maar in het voorjaar van 2024 mogen ze haar opnieuw in hun huiskamer verwelkomen. “De voorbije twee jaar heb ik voornamelijk in de culinaire sector gewerkt, een carrièreswitch waar ik volop van genoten heb. Maar de kriebel om terug te acteren werd te groot”, zegt de actrice.
Bovendien had ze ook onderschat hoe hard ze haar collega’s zou missen. “Het klinkt cliché, maar we zijn echt een beetje een familie. Ik besef nu meer dan ooit hoe waardevol dat is”, vervolgt Jasmijn. “Het weerzien was dan ook hartverwarmend. Na mijn eerste draaidag leek het alsof ik nooit was weggeweest.” De actrice kruipt uiteraard opnieuw in de huid van Stefanie Coppens. Op Instagram laat ze trouwens al een glimp van haar comeback in de reeks zien.

Guess who's back

“Raad eens wie terug is”, knipoogt de actrice op Instagram. “Zo blij om terug op de set te staan! Nog blijer om weer Stefke te mogen zijn. Het allerblijst om terug omringd te zijn door de allerliefste collega's. Ik heb het zo gemist!” Maar ook zij werd duidelijk gemist. De kijkers zijn door het dolle heen dat ze het personage binnenkort opnieuw mogen verwelkomen: “Jaaa, eindelijk”, “Blij om je terug te zien”, “Mijn favoriete personage” en “Zal ‘Familie’ weer een pak leuker maken!”
Bron: VTM
Bron: VTM
Bron: VTM
Bron: VTM