Gunther Levi doet verrassende onthulling over comeback in 'Familie' TV en Radio
TV en Radio

Gunther Levi doet verrassende onthulling over comeback in 'Familie'

Gunther Levi doet verrassende onthulling over comeback in 'Familie'

Eerder dit jaar moesten de trouwe ‘Familie’-kijkers afscheid nemen van twee oerpersonages. Peter en Marie-Rose kwamen om het leven in een brand nadat Gunther Levi en Martine Jonckheere plots ontslagen werden bij ‘Familie’. Een comeback wordt dus moeilijk, maar niet vergeten: in een soap kan alles.

Hilde Van haesendonck (Jenny) en Ludo Hellinx (Patrick), die net zoals Gunther eerder dit seizoen uit de reeks geschreven werden, keren deze week al even terug. Tijdelijk weliswaar. Ook Chris Van Tongelen (Bart) pakt binnenkort de draad even weer op.

Of Gunther Levi jaloers is dat ze hem nog niets hebben gevraagd? “Nee, ik had daar helemaal geen slecht gevoel bij”, geeft hij eerlijk toe in HLN Showbits. De fans denken daar anders over. Zij zijn hem duidelijk nog niet vergeten en hopen vurig op een terugkeer van Peter Van den Bossche.

En dat ziet Gunther eerlijk gezegd wel zitten ook. “Ze hebben mijn nummer. Ze kunnen mij altijd bellen”, zegt hij klaar en duidelijk. Hoewel hij in de reeks gestorven is, sluit hij een comeback helemaal niet uit. Maar onder één voorwaarde: als het meer is dan een sporadische acte de présence. “Daarvoor hoeven ze mij niet te bellen”, aldus de ex-‘Familie’-acteur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws