Het gaat helemaal mis achter de schermen bij 'Kamp Waes': "In welk tv-programma kom je dit tegen?" TV en Radio
TV en Radio

Het gaat helemaal mis achter de schermen bij 'Kamp Waes': "In welk tv-programma kom je dit tegen?"

Het gaat helemaal mis achter de schermen bij 'Kamp Waes': "In welk tv-programma kom je dit tegen?"

'Kamp Waes' zit in de helft. En niet alleen voor de deelnemers is het programma een uitputtingslag, ook voor de makers. Dat vertellen ze in een interview in Het Laatste Nieuws. Zo ging het op een bepaald moment helemaal mis tijdens de opnames.

'Kamp Waes' wordt wekelijks door maar liefst 1,8 miljoen Vlamingen bekeken. En dat succes is niet alleen te wijten aan de sterke kandidaten. Ook de makers van het programma moeten bijzonder diep gaan om alles te kunnen filmen. 'Kamp Waes' is dan ook voor hen een slopende bootcamp.

"Weken na de opnames kan ik nog wakker schieten", vertelt eindredacteur Jesse Fabré in Het Laatste Nieuws. "Dan moet ik mezelf geruststellen. 'Rustig Jesse, er staan vannacht geen proeven op het programma'. En er zijn geen kandidaten die in vochtige vriestemperaturen door de Hoge Venen dwalen. Best apart hoor, die nachtmerries achteraf, maar Fly vertelde me dat ze erbij horen. Je lichaam heeft blijkbaar weken nodig om van zo’n onrustig slaappatroon te bekomen." En de opnames lopen ook niet altijd van een leien dakje. Zo verloren ze de kandidaten eens een tijdje uit het oog.

Verstopt

"Tijdens een teampatrouille door het bos volgden we hen een keer met onze camera’s, maar op een bepaald moment verloren we hen even uit het oog en waren we ze kwijt. Het heeft twee uur geduurd voor we hen uiteindelijk terugvonden. Waarschijnlijk hebben ze zich zelfs echt verstopt voor ons. In welk tv-programma kom je dat tegen? Dat de deelnemers zich verstoppen voor de camera?", klinkt het.

2 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws