Het ziet er niet al te best uit in 'Blind Getrouwd': "Deze koppels blijven samen" TV en Radio
TV en Radio

Het ziet er niet al te best uit in 'Blind Getrouwd': "Deze koppels blijven samen"

Het ziet er niet al te best uit in 'Blind Getrouwd': "Deze koppels blijven samen"

Het einde van ‘Blind Getrouwd’ nadert met rasse schreden, dus wordt er weer druk gespeculeerd over welke koppels al dan niet getrouwd blijven. Hieronder wikken en wegen we de slaagkansen van elk stel.

Als we ons geld op een ‘Blind Getrouwd’-koppel moesten zetten, zou dat op Jolien en Brecht zijn. De twee spraken maandag hun verliefde gevoelens tegenover elkaar uit en zijn elkaar ook op fysiek vlak volop aan het ontdekken. Hun happy end lijkt alvast beklonken. “Maar wie weet zorgt 'Blind Getrouwd' nog voor een enorme plottwist, hé”, lacht Brecht in TV-Familie. Maar dat maakt hij ons niet wijs.

Wie na Jolien en Brecht het meeste kans lijkt te maken om samen te blijven, zijn Fleur en Alexander. De twee hadden meteen een sterke klik en voelden zich vanaf moment één op hun gemak bij elkaar. Ook hun communicatie verloopt vlot en open. Het enige dat nu nog ontbreekt, zijn de nodige vlinders om het experiment te doen slagen. Maar toch goed voor een slaagkans van 70% in Het Nieuwsblad.

Verloren zaak

Of het huwelijk van Emma en Emile standhoudt, wordt al wat meer in twijfel getrokken. Het koppel heeft al een hobbelig parcours afgelegd en ook bij hen blijven diepere gevoelens voorlopig uit. Emile lijkt zich bovendien meer en meer af te sluiten door te veel na te denken en te analyseren. Hun slaagkansen lijken fiftyfifty.

Voor Isabelle en Matthieu lijkt alle hoop ten slotte verloren. Hoewel er tussen de grapjes door intussen al meer ruimte is voor serieuze gesprekken, lijken de twee stilgevallen. Vooral Matthieu mist een emotionele connectie, waardoor het fysieke aspect, dat in het begin wél aanwezig was, nu ook achterwege blijft. De twee lijken in de friendzone beland. Volgens Het Nieuwsblad heeft het koppel 45% kans op slagen. Het Laatste Nieuws schat hun kansen met een luttele 5% procent een pak minder rooskleurig in.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws