Hoelang zal Greet Rouffaer te zien zijn in 'Familie'? Makers onthullen het antwoord TV en Radio
TV en Radio

Hoelang zal Greet Rouffaer te zien zijn in 'Familie'? Makers onthullen het antwoord

Hoelang zal Greet Rouffaer te zien zijn in 'Familie'? Makers onthullen het antwoord

Op woensdag dook plots een bekend gezicht op in 'Familie'. Zo zagen de kijkers hoe actrice Greet Rouffaer (65) haar intrede maakte in de soap als Maria. Maar hoelang zal de actrice te zien zijn in de reeks?

Greet Rouffaer, die vooral bekend is van haar rol als dokter Nellie in 'Wittekerke', dook deze week plots op in 'Familie'. Zij vertolkt de rol van Maria, de moeder van Rebecca, de overleden vrouw van Linus (Bill Barberis), de nieuwe vlam van Veronique Van den Bossche (Sandrine André).

Rebecca kwam zes jaar geleden om het leven door een auto-ongeval dat Linus veroorzaakte nadat hij in slaap viel achter het stuur. Linus lijkt haar dood maar niet te kunnen verwerken. Hij voelt zich dan ook schuldig over zijn nieuwe relatie met Veronique en lijkt bevestiging te zoeken bij Maria.

Gastrol

Maar hoelang zal Greet Rouffaer te zien zijn in 'Familie'? Dat wil VTM voorlopig nog niet kwijt, maar de zender laat wel weten dat het om een gastrol gaat. Maria zal dus geen vast personage worden. Greet Rouffaer is momenteel ook te zien in de nieuwe VRT 1-reeks 'Groeien & bloeien'. Eerder speelde ze ook al mee in 'Thuis', waarin ze de rol van Reinhilde vertolkte.

Populair

Laatste nieuws