Hoelang zal Loes Van den Heuvel in 'Familie' spelen? Actrice verklapt antwoord TV en Radio
TV en Radio

Hoelang zal Loes Van den Heuvel in 'Familie' spelen? Actrice verklapt antwoord

Hoelang zal Loes Van den Heuvel in 'Familie' spelen? Actrice verklapt antwoord

Dit voorjaar verwelkomt ‘Familie’ alweer een nieuw gezicht. Niemand minder dan ‘F.C. De Kampioenen’-actrice Loes Van den Heuvel heeft een rol beet in de populaire VTM-soap. Maar hoelang zal ze meedraaien op de set?

Na de exit van Koen (Sieg De Doncker) en Quinten (Maxime De Winne) staat alweer een gloednieuw personage te popelen om haar intrede te doen in ‘Familie’. Zo gaat dat nu eenmaal bij soaps. Ergens in maart maken de trouwe kijkers kennis met Karin Bloemaerts, de nieuwe thuisverpleegster van Alfons (Jaak Van Assche), gespeeld door Loes Van den Heuvel.

Vanessa (Karen Damen) krijgt een andere functie aangeboden, dus haar patiënten, waaronder Alfons, draagt ze over aan haar collega Karin. “Karin is een toffe madam met een hart van goud en altijd positief ingesteld”, vertelt Loes in Het Laatste Nieuws. “Ik ben zelf ook benieuwd naar mijn rol, want ik weet ook nog niet wat mijn personage allemaal zal meemaken. Dat maakt soap zo spannend: het kan op elk moment nog alle kanten op.”

Ook hoelang ze in de reeks te zien zal zijn, is voor haar nog een groot vraagteken. “Ik speel een gastpersonage, maar weet zelf nog niet voor hoelang”, kan ze erover kwijt. In HLN Showbits verklapt Loes dat ze wellicht de seizoensfinale haalt. “En dan zullen we wel zien wat daar gebeurt”, klinkt het. “Wie zal het zeggen? In een soap gebeurt er elke dag zoveel, dat ik het niet weet.”

Populair

Laatste nieuws