Iedereen is in de ban van deze indrukwekkende documentaire op Netflix: "Adembenemend" TV en Radio
TV en Radio

Iedereen is in de ban van deze indrukwekkende documentaire op Netflix: "Adembenemend"

Iedereen is in de ban van deze indrukwekkende documentaire op Netflix: "Adembenemend"

Netflix staat niet alleen bekend om zijn series en films, maar ook om zijn documentaires. Er is alvast één docureeks die bijzonder veel indruk maakt op de kijkers.

Sinds midden juni is het tweede seizoen van 'Our Planet' te zien op Netflix. Die reeks werd opnieuw gemaakt door de legendarisch bioloog David Attenborough, die inmiddels al 97 lentes telt. Het tweede seizoen komt er vier jaar na het eerste deel.

In het eerste deel werd vooral gefocust op de impact van de klimaatverandering. In 'Our Planet II' wordt dieper ingegaan op de gevaarlijke trektochten die onder meer haaien, krabben, pinguïns, walvissen en gnoes moeten doorstaan om te kunnen overleven.

Door merg en been

Net zoals het eerste seizoen krijgt ook het tweede heel wat lovende reviews. "'Our Planet II' is een zoveelste hartenkreet voor het welzijn van onze planeet; zinnenstrelend door merg en been", aldus HUMO. "Adembenemend" en "Duizelingwekkend", klinkt het ook meermaals in de reviews.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws