Iedereen moet hetzelfde kwijt over de bloedstollende finale van 'Kamp Waes' TV en Radio
TV en Radio

Iedereen moet hetzelfde kwijt over de bloedstollende finale van 'Kamp Waes'

Iedereen moet hetzelfde kwijt over de bloedstollende finale van 'Kamp Waes'

Gisteren vond de ontknoping plaats van 'Kamp Waes'. Uiteindelijk behaalden zowel Dries, Kaat, Lode, Sarah als Jolan de eindmeet na een bloedstollende finale. Op sociale media wordt er ook massaal gereageerd op de allerlaatste aflevering.

Dat de finale heftig zou worden, werd al duidelijk bij het begin van de aflevering. Zo werden de kijkers vooraf gewaarschuwd. "Dit is het verslag van de laatste 24 uur. Zoals altijd staat de veiligheid van de kandidaten centraal. Maar ... het kan heftig worden. Daarom raden we kinderen onder twaalf jaar om onder begeleiding van een volwassene te kijken", klonk het.

En dat was zeker niet gelogen. Toch slaagden alle overgebleven kandidaten erin om het einde van 'Kamp Waes' te bereiken. Dat zorgde zelfs voor tranen bij presentator Tom Waes. "Vrienden, ik ben zwaar onder de indruk, net zoals mijn tv-ploeg en de mannen van de Special Forces. Pfft. Proficiat. Merci", zei hij, terwijl hij niet meer droog kon houden.

Veel respect

En ook de kijkers waren erg onder de indruk. Dat blijkt uit de massale reacties op sociale media. "Wat een straffe kandidaten! Top gedaan!", "Héél veel respect voor deze 5 toppers! Jullie hebben getoond wat bovenmenselijke kracht, moed, doorzettingsvermogen en teamspirit is", "Jullie zijn toppers, dikke proficiat!" en "Ontzettend veel respect voor de kandidaten. Super. Wat een team", klinkt het onder meer in de reacties.

2 claps
2 bezoekers

Populair

Laatste nieuws