Iedereen moet hetzelfde kwijt over Fleur en Alexander nadat hij haar hart breekt in 'Blind Getrouwd' TV en Radio
TV en Radio

Iedereen moet hetzelfde kwijt over Fleur en Alexander nadat hij haar hart breekt in 'Blind Getrouwd'

Iedereen moet hetzelfde kwijt over Fleur en Alexander nadat hij haar hart breekt in 'Blind Getrouwd'

Op maandag 20 november kwam het tot het beslissingsmoment voor twee koppels in 'Blind Getrouwd'. Maar hoewel Fleur en Alexander nog niet moesten beslissen, lijkt alle hoop verloren voor het koppel. Toch hopen de kijkers nog op een goede afloop.

Alexander blijkt helaas geen gevoelens te hebben voor Fleur. Dat werd gisteren pijnlijk duidelijk in 'Blind Getrouwd'. En dat vindt niet alleen Fleur, maar ook kijkend Vlaanderen bijzonder jammer. Zij hebben vooral te doen met Fleur.

"Hij zou blij mogen zijn met zo'n prachtmeid, maar als de gevoelens er niet zijn kan je hem niks kwalijk nemen", "Vind het zo jammer voor Fleur. Vond het echt een mooi koppel en ze passen zo goed samen! Jammer dat hij deze meid zou laten gaan. Ze is zo'n een lieve, een optimistische, vrolijke en knappe meid", klinkt het onder meer.

Toch nog hoop?

Toch hopen sommigen nog altijd op een goede afloop. "Zo jammer. Vind het zo'n mooi koppel. Maar wie weet komt het nog goed", "Ik hoop dat ze het nog een kans geven zodra de camera’s weg zijn" en "Ik hoop echt dat ze het toch nog proberen om verder te gaan, zo'n mooi koppeltje", aldus enkele kijkers.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws