In primeur: hier zie je een eerste glimp van Aster Nzeyimana als presentator van 'The Voice' TV en Radio
TV en Radio

In primeur: hier zie je een eerste glimp van Aster Nzeyimana als presentator van 'The Voice'

In primeur: hier zie je een eerste glimp van Aster Nzeyimana als presentator van 'The Voice'

The Voice van Vlaanderen’ zal er binnenkort compleet anders uitzien. Naast An Lemmens zal namelijk ook gloednieuw VTM-gezicht Aster Nzeyimana schitteren als presentator. En daar krijgen we nu in primeur al de eerste beelden van te zien.

Enkele maanden geleden maakte Aster Nzeyimana de verrassende overstap van de openbare omroep naar concurrent VTM. Daar zou hij eindelijk zijn twee passies, voetbal en entertainment, met elkaar kunnen combineren. Zo wordt hij bij de commerciële zender ingezet als commentator bij voetbalwedstrijden van de Rode Duivels en de Champions League enerzijds en als co-presentator van ‘The Voice’ anderzijds.

‘The Voice Kids’ gaat vrijdag al van start op VTM. Op de ‘gewone’ ‘The Voice’ is het nog even wachten. Wanneer het nieuwe seizoen precies op de buis komt, is nog niet bekend. Maar de opnames zijn wel volop aan de gang. En dat het er achter de schermen plezant aan toegaat, bewijst coach Natalia op Instagram.

Geweldig seizoen

“Dat was me het opnamedagje wel bij ‘The Voice’”, knipoogt de zangeres. “Wat een geweldig nieuw seizoen gaat dit worden”, belooft ze. Aan de foto’s te zien is Aster bij ‘The Voice’ niet alleen op zijn plaats als presentator, hij kan het ook erg goed vinden met zijn collega’s. Het plezier spat ervan af! Iets in ons zegt dat zijn nieuwe job hem goed zal afgaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws