Is de winnaar van 'Huis Gemaakt' nu al bekend? "Dat koppel moet winnen!"

231116huisgemaaktvtm
Inmiddels hebben de koppels in 'Huis Gemaakt' hun eerste kamer afgewerkt, de slaapkamer. Hoewel er nog heel wat verbouwd moet worden, lijkt de winnaar nu al bekend voor veel kijkers.
Zo zijn heel wat kijkers fan van Enis en Ana, een Bosnische teddybeer met tattoos en zijn Portugese schone, die al 18 jaar samen zijn en drie kinderen kinderen samen. Ze emigreerden als tieners naar België en vonden hier niet alleen een nieuwe thuis maar ook elkaar. Hun relatie is doordrenkt met humor en liefde, wat hun band nog sterker maakt.
En dat is ook de kijkers niet ontgaan. Zij genieten enorm van de liefde tussen Ana en Enis en de liefde voor hun kinderen. Meer zelfs: veel kijkers hopen nu al dat zij de winnaars worden van 'Huis Gemaakt'.  

Hart veroverd 

“Wat een geweldig koppel”, “Wij hebben stiekem ons favoriete koppel al gekozen en dat zijn Enis en Ana”, “Mijn hart hebben jullie alvast veroverd! Heel veel respect! Mijn stem hebben jullie, veel succes”, “Het is jullie gegund! Veel succes!”, “Wat een tof en liefdevol koppel zijn jullie. Ik duim voor jullie winst” en “Hopelijk winnen jullie!”, luidt het onder meer in de reacties op sociale media.