Is het einde van Mathias in zicht? Peter Bulckaen hakt knoop door over toekomst bij 'Familie' TV en Radio
TV en Radio

Is het einde van Mathias in zicht? Peter Bulckaen hakt knoop door over toekomst bij 'Familie'

Is het einde van Mathias in zicht? Peter Bulckaen hakt knoop door over toekomst bij 'Familie'

Vijftien jaar, zolang al staat Peter Bulckaen op de set van ‘Familie’ als Mathias Moelaert. Een mooie mijlpaal, maar wordt het na al die jaren niet stilaan eens tijd voor iets nieuws? De acteur hakt een duidelijke knoop door over zijn toekomst bij de soap.

Sinds 2008 kruipt Peter Bulckaen in de huid van Mathias in ‘Familie’. En na vijftien jaar staat de acteur nog steeds met evenveel plezier op de set. “Met Karen (Damen, die Mathias’ vriendin Vanessa speelt, red.) amuseer ik me enorm”, denkt hij erover in Story. “Er zitten nog heel wat plezante scènes aan te komen, maar ook wat drama, dat gevolgen heeft voor hun relatie. Af en toe moet het eens rommelen, anders wordt het saai.”

Maar saai is dus het allesbehalve. “Voorlopig heb ik er nog nooit aan gedacht om te zeggen: schrijf mij er maar uit”, zegt Peter met de hand op het hart. Het ziet er dus niet naar uit dat de kijkers snel afscheid zullen moeten nemen van Mathias. “Zolang ze leuke verhaaltjes voor hem blijven verzinnen, is het goed voor mij”, besluit de ‘Familie’-acteur.

Prijs me gelukkig

Zo’n langlopend project als ‘Familie’ is dan ook een cadeau voor elke acteur. De werkzekerheid is een enorme geruststelling voor Peter. “Er zijn maar weinig professionele acteurs die zoals ik kunnen rondkomen van hun acteerwerk alleen”, beseft hij maar al te goed. “Velen moeten bijklussen in het onderwijs of de horeca. Ik prijs me enorm gelukkig. Al besef ik dat het morgen ook gedaan kan zijn.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws