James Cooke overdonderd door fantastisch nieuws: "Trots is een understatement" TV en Radio
TV en Radio

James Cooke overdonderd door fantastisch nieuws: "Trots is een understatement"

James Cooke overdonderd door fantastisch nieuws: "Trots is een understatement"

Dat James Cooke nooit stilzit, is geen groot geheim. Naast zijn job als presentator heeft hij ook zijn eigen productiehuis, Dedsit, dat onder andere instaat voor de fictiereeks ‘Assisen’ op Play4. De serie was alvast een groter succes dan de tv-maker ooit had durven te dromen.

‘Assisen’ is de eerste interactieve reeks in Vlaanderen. De afgelopen week kon je als kijker zelf beslissen over lot van Eveline Van Laecke (Violet Braeckman): is ze schuldig of onschuldig aan de moord op Samuel Indria (Geert Van Rampelberg)? Het overgrote merendeel van de kijkers besliste gisteren over haar onschuld. Volgende week komen we te weten of ze hun gelijk halen. Maar één ding is zeker: de serie leefde enorm in Vlaanderen.

“Ik heb heel veel leuke reacties gekregen, van kijkers én collega’s. Siska Schoeters bijvoorbeeld was grote fan”, vertelt een dankbare James Cooke in HLN Showbits. “Dat doet zoveel deugd. Als je iets maakt, wil je natuurlijk altijd dat de mensen er met plezier naar kijken. Dus ik ben heel fier op het hele team”, klinkt het.

En of de kijkers met plezier elke woensdag op Play4 afstemden! “Er zijn maar liefst 100.000 stemmen binnengekomen”, zegt de televisiemaker vol ongeloof. “Ik vind dat wel een serieus aantal, ik ben ervan geschrokken. We dachten wel: ‘oké, we gaan voor de grootste volksjury ooit’. Maar dat is een understatement geworden”, bedenkt hij zich. Zo’n succes had hij nooit verwacht. “Ik ben trots dat de mensen de moeite doen om mee te denken”, aldus James.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws