Jana uit 'Blind Getrouwd' moet wat kwijt over unieke foto's van Jiri en Florence TV en Radio
TV en Radio

Jana uit 'Blind Getrouwd' moet wat kwijt over unieke foto's van Jiri en Florence

Jana uit 'Blind Getrouwd' moet wat kwijt over unieke foto's van Jiri en Florence

Florence Vandoorne is nog steeds samen met Jiri Punt na ‘Blind Getrouwd’. Op haar Instagrampagina deelt ze nu enkele mooie beelden en Jana De Bosscher reageert meteen.

Een verrassing van jewelste in de lastte aflevering van ‘Blind Getrouwd’. Jiri en Florence besloten om toch getrouwd te blijven en tot nu toe lijkt het dat ze de juiste keuze hebben gemaakt. De twee zijn enkele maanden later nog steeds samen. Op haar Instagrampagina plaatst Florence nu een mooi bericht.

“Na elf weken geen ‘Blind Getrouwd’ meer op tv vanavond. Tijd dus om eens terug te blikken op de afgelopen vier maanden!”, schrijft ze. Ze deelt meteen enkele leuke beelden van hun tweetjes en daar krijgt ze al snel veel reacties op. “Jullie zijn zo’n mooi koppel”, “Fan van de eerste moment” en “Zo blij voor jullie”, reageren enkele volgers.

Ook Jana De Bosscher, die in het huwelijksbootje stapte met Christiaan Graulus, laat een lief berichtje achter. “Zoveel liefde voor jullie”, reageert ze. Brecht De Geyter en Dziubi Steenbergen plaatsen dan weer verschillende hartjes in de commentaren. “Super om jullie te zien stralen”, schrijft Winnie Bogaerts.

Jana uit 'Blind Getrouwd' moet wat kwijt over unieke foto's van Jiri en Florence

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws