Jasmijn Van Hoof verrassend scherp voor makers 'Familie' voor grote comeback TV en Radio
TV en Radio

Jasmijn Van Hoof verrassend scherp voor makers 'Familie' voor grote comeback

Jasmijn Van Hoof verrassend scherp voor makers 'Familie' voor grote comeback

Eindelijk is het zover: na maandenlange speculaties zien de fans van ‘Familie’ hun grote droom werkelijkheid worden. Jasmijn Van Hoof keert binnenkort terug als Stefanie in ‘Familie’! Maar de actrice heeft meteen ook een glasheldere boodschap voor de makers van de soap.

In het voorjaar van 2024 belt Stefanie opnieuw aan ten huize Coppens. Zowel voor haar als voor actrice Jasmijn Van Hoof was het even wennen tussen al dat nieuwe jong geweld. “Ik merk dat de voorbije twee jaar een nieuwe generatie van jongeren en voornamelijk studenten werd geïntroduceerd. Dat zorgt voor een leuke, nieuwe vibe op de set, maar 't is ook wat confronterend”, geeft ze toe in TV-Familie. “Twee jaar geleden was ik de jongste, nu niet meer. Ik behoor nu tot de 'volgende' generatie.”

Hoe dat zal lopen of wat Stefanies verhaallijn zal zijn, daar hebben we voorlopig nog het gissen naar. “De kijkers weten nog wel dat Stefanie na relatieproblemen naar Amsterdam verhuisde, waar haar moeder een kunstgalerie heeft. Ze heeft daar een tijdje geholpen, maar reisde nadien door naar Australië, waar ze als make-upartiest aan de slag ging”, vervolgt Jasmijn. “Mijn personage ziet graag een stuk van de wereld. Maar wat dat betreft is het voor haar nu toch even genoeg geweest”, kan ze al verklappen.

Drama

In ieder geval, de actrice hoopt deze keer op wat rustigere verhalen. Bij haar exit in 2021 vond ze dat het leven van haar personage te extreem en spectaculair was geworden. “Ik had een dubbel gevoel”, bekent Jasmijn. Enerzijds besefte ze dat ze haar twee pollekes mocht kussen omdat ze zulke straffe verhaallijnen mocht spelen. “Maar soms vond ik het toch wel too much. Toen ik een tweede keer gestalkt en ontvoerd werd, dacht ik: ‘Oei, weeral!’”, onthult ze. “Hopelijk blijft Stefanie bij haar terugkeer even gespaard van zo'n grote drama’s”, lacht de actrice ten slotte.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws