Jef uit Boer zkt Vrouw windt er geen doekjes om: "Krijg het ervan op m'n heupen" TV en Radio
TV en Radio

Jef uit Boer zkt Vrouw windt er geen doekjes om: "Krijg het ervan op m'n heupen"

Jef uit Boer zkt Vrouw windt er geen doekjes om: "Krijg het ervan op m'n heupen"

Melkveeboer Jef heeft voor ‘Boer zkt Vrouw’ een eerder hobbelig liefdespad bewandeld. Intussen gaat de boer al vier jaar als vrijgezel door het leven. In die periode liep hij helaas vaker met het hoofd tegen de muur dan wat anders.

Het lijkt maar niet te lukken bij boer Jef in de liefde. Daar hoopt hij met ‘Boer zkt Vrouw’ verandering in te brengen, want zelfs Tinder was geen succes. “Dat swipen was ik rap beu”, vertelt de koeienboer in TV-Familie. “Je ziet enkel foto’s en kunt alleen met elkaar praten als ook zij voor jou naar rechts geswipet heeft. In het echte leven kun je elk meisje aanspreken.”

“Wanneer je op Tinder iemand leuk ziet en zij vindt jou niet leuk, dan heb je zelfs die kans niet. En als je een match hebt, begint zo’n dame vaak familiair te doen”, merkt Jef op. “Iemand die mij drie dagen op rij ‘goeiemorgen’ stuurt. Of die haar levensverhaal op tafel gooit... Daar krijg ik het van op mijn heupen.” Niets voor hem dus.

Is Bente de ware?

Dan heeft Jef met Bente misschien wel de juiste keuze gemaakt. Zij stelt zich iets terughoudender op en loopt niet meteen zo hard van stapel. Is dat wat de boer zoekt? De Tinder-app is in ieder geval definitief van zijn gsm verwijderd. Maar hopelijk heeft hij die überhaupt niet meer nodig. Vanavond komen we te weten of cupido raak heeft geschoten bij Jef en Bente.

Bij hen hing er in ieder geval wel al heel wat romantiek in de lucht op hun romantische date, in tegenstelling tot bij de andere koppels. Wij durven ons geld erop in te zetten!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws