Jelle Cleymans legt geheimen van 'Thuis' bloot: "Dit mocht absoluut niet" TV en Radio
TV en Radio

Jelle Cleymans legt geheimen van 'Thuis' bloot: "Dit mocht absoluut niet"

Jelle Cleymans legt geheimen van 'Thuis' bloot: "Dit mocht absoluut niet"

We kennen Jelle Cleymans tegenwoordig vooral als zanger, maar in een ver verleden speelde hij ook mee in Vlaanderens populairste soap. Van 2008 tot 2015 was hij in ‘Thuis’ te zien.

Zo’n zeven jaar lang kroop Jelle er in de huid van Jens De Belder, die onder andere het café De Frens uitbaatte. Daar heeft hij duidelijk enkele ergernissen aan overgehouden en die laat hij de vrije loop in ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’.

Zo klapt hij uit de biecht over figuranten die in De Frens moesten komen poolen. “Mannen moesten dan doen alsof ze aan het poolen waren”, klinkt het. Maar ze mochten de ballen niet echt aanraken. Alles voor de fictie.

“Ze mochten absoluut geen lawaai maken en dus niet écht poolen”, legt Jelle uit. “En dat zorgde voor absurde momenten. “Als je die afleveringen bekijkt moet je daar eens op letten. Dat is echt totaal onnozel”, aldus de acteur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws