Jens Dendoncker bijt van zich af na kritiek op presentatorrol in 'Masked Singer' TV en Radio
TV en Radio

Jens Dendoncker bijt van zich af na kritiek op presentatorrol in 'Masked Singer'

Jens Dendoncker bijt van zich af na kritiek op presentatorrol in 'Masked Singer'

De toon van het derde ‘The Masked Singer’-seizoen is intussen gezet. De show is spectaculairder dan ooit en ook Jens Dendoncker, vorig jaarnon speurder, is het al gewoon om op het podium te staan als presentator. Toch denkt niet iedereen daar zo over. Op sociale media werd hij stevig de grond ingeboord.

Voor het eerst werd Jens Dendoncker ingeschakeld als presentator voor een shiny-floor show. Ver buiten de comfortzone van de comedian zou je denken, maar niets is minder waar. “Gek genoeg niet”, denkt Jens er zelf over in Primo. “Het is niet zo dat ik doe alsóf ik een presentator ben. Simpelweg omdat ik ook dicht bij mezelf blijf. Ik hou me aan mijn eigen stijl. Voor mij geen copy-paste”, besluit hij.

Maar die eigen stijl kan helaas niet iedereen smaken. De gloednieuwe presentator krijgt bakken kritiek over zich heen op sociale media. Vooral op zijn taalgebruik komt heel wat commentaar, zeker als je Jens vergelijkt met Niels Destadsbader. Maar Jens is nu niet eenmaal de oerpresentator inclusief vlekkeloos taalgebruik en het perfecte maatpak.

“Nee. En ik denk dat nog steeds veel kijkers fan blijven van - tussen aanhalingstekens - de klassieke presentator”, reageert hij op de scherpe kritiek. “Ik heb me vooral gefocust op de technische aspecten: wanneer stap ik het podium op, naar welke camera moet ik kijken...” Spraaklessen heeft hij bijvoorbeeld niet gevolgd. “Ik denk dat mensen wel weten dat ze van mij geen algemeen beschaafd Nederlands moeten verwachten. Zelfs niet iets dat in de buurt komt”, lacht Jens.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws