Jens Dendoncker lijkt nu al goede vriend te ontmaskeren in 'The Masked Singer' TV en Radio
TV en Radio

Jens Dendoncker lijkt nu al goede vriend te ontmaskeren in 'The Masked Singer'

Jens Dendoncker lijkt nu al goede vriend te ontmaskeren in 'The Masked Singer'

Straks gaat het langverwachte nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’ van start. En dat ziet er dit jaar helemaal anders uit. Zo zullen de deelnemers het in twee groepen tegen elkaar opnemen, week om week. Vanavond bijten de eerste zeven figuren de spits af.

Straks betreden Champignon, Leeuw, Groot Licht, Skiwi, Soaperstar, Mummie en Raaf voor het eerst het podium van ‘The Masked Singer’. Eén van hen zal vanavond dus al meteen zijn ware gelaat laten zien. En de gloednieuwe presentator Jens Dendoncker heeft al een donkerbruin vermoeden wie zich achter één van de makers schuilhoudt.

Als we Jens mogen geloven, heeft hij Skiwi al ontmaskerd. “Ik ken ook iemand die niet al te groot is, net als Skiwi houdt van een stevig feestje en zot is van zo’n soort muziek”, klinkt het in HLN Showbits. En dat is zijn goede vriend Jeroen Verdick, die samen met hem ‘Hoe zal ik het zeggen?’ heeft gepresenteerd. “Dat is ook omdat ik hem zo goed ken natuurlijk. Maar toch, die stem klinkt mij bekend”, denkt de presentator luidop na.

Al durft hij er zijn hand niet voor in het vuur te steken. “Ik ben natuurlijk notoir een slechte speurder, maar ik zit al de hele tijd met Jeroen in mijn hoofd”, gaat hij verder. Of zijn goede vriend dat voor hem geheim zou kunnen houden? “Daar twijfel ik dus aan, dat weet ik niet zeker. Misschien ga ik straks een heel belachelijk figuur slaan als hij wordt ontmaskerd, maar het zou hem wel echt kunnen zijn”, aldus Jens.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws