Joren uit 'Blind Getrouwd' nu al met andere, niet zo onbekende vrouw gespot TV en Radio
TV en Radio

Joren uit 'Blind Getrouwd' nu al met andere, niet zo onbekende vrouw gespot

Joren uit 'Blind Getrouwd' nu al met andere, niet zo onbekende vrouw gespot

Het ‘Blind Getrouwd’-avontuur zit er helaas alweer bijna op. Voor Jana en Christiaan en Florence en Jiri breekt vanavond het grote beslissingsmoment aan. Voorlopig gingen enkel Brecht en Dziubi als getrouwd koppeltje verder.

Voor Lien en Joren liep het verhaal jammer genoeg in mineur af. Zoals de trouwe kijkers al sinds de allereerste aflevering voorspelden, draaide hun huwelijk op een sisser uit. “Ik heb ook even nodig om dit allemaal te laten bezinken”, geeft Joren openhartig toe in Het Laatste Nieuws.

Aan vrouwelijke aandacht heeft Joren ondertussen geen gebrek, maar aan daten is hij nog even niet toe. Toch is de ‘Blind Getrouwd’-kandidaat al te zien op een foto met een andere vrouw. En het gaat er wel erg romantisch aan toe. De vrouw is kwestie is ook geen onbekende.

Joren overhandigt een prachtig boeket ruikers aan niemand minder dan ‘Blind Getrouwd’-mededeelneemster Jana. “Zoek de fout”, grapt Joren op Instagram. Jana beslist vanavond of ze met Christiaan verder door het leven gaat. Als ook hun huwelijk op niets uitdraait, vindt ze misschien wel troost in de armen van Joren. Wie weet.

Joren uit 'Blind Getrouwd' nu al met andere, niet zo onbekende vrouw gespot

Bron: Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws