Kan Comfort nog de mol zijn na haar rode scherm? Gilles De Coster verklapt meer TV en Radio
TV en Radio

Kan Comfort nog de mol zijn na haar rode scherm? Gilles De Coster verklapt meer

Kan Comfort nog de mol zijn na haar rode scherm? Gilles De Coster verklapt meer

Zondagavond krijgen we een antwoord op de vraag die al wekenlang op onze lippen brandt: wie is de mol? Is het Toos, Lancelot of Commy? Die laatste kandidate werd door heel wat kijkers uitgesloten omdat ze enkele weken geleden een rood scherm te zien kreeg en erin slaagde terug in het spel te komen. Maar is dat wel terecht?

In aflevering 4 kwam de donderslag bij heldere hemel voor de kijker die Comfort, ofwel Commy, verdacht als mol. De kandidate kreeg namelijk haar rood scherm te zien en zou naar huis worden gestuurd. Op het nippertje slaagde ze erin haar vel te redden door enkele testvragen opnieuw in te vullen, waardoor Leïla, de kandidate met de tweede slechtste score, ‘De Mol’ moest verlaten.

Voor heel wat kijkers was het een uitgemaakte zaak: Commy kreeg haar rode scherm te zien en kan dus niet de saboteur zijn. Maar is dat wel zo? Volgens presentator Gilles De Coster mogen we de kandidate niet te snel uitsluiten als mol. Want óók de mol kan wel degelijk een rood scherm krijgen. “Het korte antwoord is: ja. Natuurlijk kan de mol een rood scherm krijgen”, antwoordt Gilles in een chat met ‘De Mol’-fans. “De enige in steen gebeitelde regel is dat de mol niet naar huis kan worden gestuurd.”

Geld mee gemoeid

“Voor de rest doet de mol alles wat andere kandidaten ook doen: vrijstellingen nemen, pasvragen nemen, maar dus ook elke aflevering de eliminatietest invullen”, vervolgt de presentator. “Dat wil zeggen dat het theoretisch perfect mogelijk is om als mol - als er zoals hier een opdracht met geld aan verbonden is - het rode scherm te krijgen”, aldus Gilles. Als het een functie heeft voor het spel, kan het dus wel degelijk. Moeten we Commy dus verder in de gaten houden?

Bron: RealityNet
Bron: RealityNet
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws